dinsdag 5 mei 2015

Wandlampen voor buiten

Een goede verlichting in uw tuin is van essentieel belang. Zomerse barbecueavonden tot in de late uurtjes, zwemfeestjes op zomerse dagen of ’s avonds gezellig koffie drinken met uw buurvrouw – daar wilt u zorgeloos van kunnen genieten. Daarnaast mag een goede verlichting aan de gevel van uw woning of bedrijfspand niet ontbreken.

Tegenwoordig zijn wandlampen voor buiten zeer populair. Goed nieuws: er is voor ieder wat wils. Wandlampen voor buiten zijn in vele soorten, maten, uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar.

Zo zijn er wandlampen met LED-verlichting en wandlampen met een simpel ‘peertje’. Wandlampen met een LED-verlichting bieden het voordeel dat ze zuinig zijn, omdat ze doorgaans minder stroom verbruiken. Ideaal als u op de kleintjes wilt letten. 

Naast het verschil qua lamp, verschillen buitenlampen ook qua stijl. Houdt u van het platteland en de landelijke stijl die daarmee gepaard gaat? Dan zijn de zogeheten stallampen wellicht iets voor u. Denk aan de lampen die de boeren vroeger hingen boven de stal met dieren. Stallampen zijn doorgaans grover afgewerkt en gemaakt van metaal. Perfect voor op de boerderij of om uw huis of bedrijfspand een landelijke uitstraling te bieden. Wandlampen met een maritieme uitstraling zijn tegenwoordig ook zeer populair. Ze creëren een rustige en nautische uitstraling die u tot rust zal brengen. Daarnaast zal het uw vakantiegevoel gegarandeerd prikkelen. Tegenwoordig zijn de industriële lampen volgens de Scandinavische trend zeer populair. Industriële lampen passen perfect bij een modern interieur. Daarnaast past het ook bij een klassiek of vintage interieur door de contrasten die ontstaan tussen de industriële stijl en de klassieke stijl. Met hun uiterlijk van aluminium en hun robuuste karakter, combineren ze ideaal bij houten accenten of meubels. Houdt u van een minimalistisch design? Ook dan zult u gegarandeerd een perfecte wandlamp voor buiten vinden!

Wat dacht u van wandlampen met een sensor? De slimme sensor stuurt de lamp aan om te branden bij bewegingen. Dat is erg handig als u naar buiten loopt. Wanneer de sensor gedurende langere tijd geen bewegingen ontvangt, gaat de lamp ook weer vanzelf uit. Zo hoeft u nooit meer aan de schakelaar te denken en dat zult u zeker merken aan de energierekening. Daarnaast biedt het ook extra veiligheid. De bewegingssensor reageert niet alleen op uw bewegingen, maar ook op bewegingen van ongewenst bezoek of inbrekers. Dit is ideaal voor een gezinssituatie maar ook voor uw bedrijfspand. Daarnaast kunt u diverse wandlampen met sensoren instellen op tijd, denk aan het principe van lantaarnpalen. Een derde variant is de wandlamp met sensor die werkt op licht. De lamp gaat automatisch branden bij schemering en gaat ook weer automatisch uit bij zonsopkomst.

Ongeacht uw budget, zult u de perfecte wandlamp voor buiten kunnen vinden. Ze zijn niet alleen verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren, maar ook in diverse prijsklassen. Sommige verkopers bieden extra service aan waarbij ze de lamp bevestigen in uw tuin of aan de gevel. Wilt u liever zelf klussen, dan zijn daar genoeg mogelijkheden voor.

Wanneer u een wandlamp voor buiten aanschaft, is het belangrijk om rekening te houden met aspecten zoals het weer en de elektriciteit. Het zou zonde zijn als uw lamp niet bestendig is tegen regen en kou en daardoor op den duur lelijke roestvlekken zou vertonen. Om ervoor te zorgen dat uw lamp zo veilig mogelijk opgehangen wordt, kunt u de hulp inschakelen van een elektricien.

Kortom, wandlampen voor buiten zijn zoals u het leest verkrijgbaar in talloze uitvoeringen. Ongeacht uw persoonlijke smaak en interieur, u zult gegarandeerd de perfecte wandlamp voor buiten vinden! Daarnaast zijn ze niet alleen erg mooi en in diverse stijlen verkrijgbaar, ze zijn ook zeer functioneel om uw tuin of gevel mee te verlichten. Wandlampen voor buiten zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen. Houd er rekening mee dat u een lamp koopt die bestendig is tegen regen en dat u de lamp op een veilige manier aansluit of laat aansluiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten